sâmbătă, 30 iunie 2012

Parul si vara

Dragelor , raman constant restanta ..off off!Sa trecem rapid la subiect!
Pentru ca e soare, e cald siii cam toata lumea merge la mare,iata cateva "sfaturi" pentru a va proteja parul.
Daca sunteti genul care prefera marea, e bine de stiu ca parul trebuie bine-bine clatit dupa o zi de balaceala in mare ! Atentie!! asta nu inseamna ca ar trebui sa si samponati parul zilnic.
A doua chestiune foarte importanta este achizitionara , pe langa lotiunile de corp pentru plaja si a unor produse speciale pentru par cu diverse protectii UV si cu ingrediente care ajuta la "refacerea" parului dupa concediul ta :D . Si pentru ca, desi se gasesc astfel de produse si in farmacii si magazine , e foarte posibil ca tanti vanzatoare sa nu aibe habar ce are in raft (happens all the time !! Don't ya think?!?! ). Asa ca printre produse amintim :
-sprayul de la Soltan (asigura protectia culorii si previne degradarea) care are un SPF 30 si rezistenta la apa  timp de  40 minute  (Not bad ..daca mergi dimineata pe plaja, avand in vedere ca nu poti sta toata ziua ...hai sa zicem ca stai maxim pana  in ora 11 ca dupa "mori" de cald, faci si o baita..deci timpul de rezitenta e ideal .)
-si pentru ca un singur spray nu este de ajuns , iniante sa pleci in vacanta da fuguta la un salon/ la stilistul tau si cerei un sampon si un balsam/masca speciale pentru vara/soare/caldura. In genereal fiecare brand are cate o gama dedicata ingrijirii in timpul verii, si un salon de coafura care se respecta cu siguranta si-ar asigura un stoc de asa ceva (asat in cazul in care isi informeaza clientele de existenta unor astfel de produse ). In cazul in care personalul nu este foarte comunicativ sau pur si simplu nu au in stoc  iata cateva branduri care au gama speciala : Sun Spark - de la Londa Professional,  Wella sun - de la Wella Professional (la ei gasiti si un produs "enshpe in 1" - hair and body shampoo -deci toate in 1 - foarte convenabil - testat de moi :) ), Keune Sun Sublim de la Keune si multe altele ..cam tot ce se gaseste in saloane au ceva special pt protectia solara. Am insirat aceste ceva pentru a avea o idee depre ce a cautati si in caz ca nu gasiti "pe teren" sa achizitionati online .
-o alta chestiune importanta , pe toata perioada verii, mai ales la temperaturi ridicate,  nu ar strica un spray leave-in . Si aici nu mai insir pentru ca e plina piata de asa ceva , important e sa il gasesti pe cel potrivit.
Cam asta ar fi ideea generala pentru subiectul acesta.. foarte important este sa nu neglijati acest aspect , pentru caaaaaaaaa...nu cred ca v-ar placea sa veniti din concediu cu un bronz perfect si cu un par  usor confundabil cu o matura (si nu o matura dinaia de plastic ..unda dinaia old'school din paie cum avea bunica  :) ) .

XOXO
Later !!! si say tooned pentru viitoare chestiuni legate de beauty si vara!


*Pozele nu imi apartin ...Goagalul e plin de ele ! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu